Maija ja muu klaani

 

Neljätoista vuotta vuotta sitten meidän perheeseen tuli ensimmäinen koira. Ringa oli pentuna varsin taistelutahtoinen ja omapäinen, joten tieni vei aika nopeasti paikalliselle palveluskoirakentälle. Siitä asti olen harrastanut aktiivisesti monia lajeja, jälkeä, hakua, agilitya, tokoa ja nyt viimeksi suojelua. Kouluttajana olen toiminut agilityssa ja PK -tottelevaisuudessa.

Päivätyökseni yritän kehitellä sähköisiä terveyspalveluja kansalaisille Etelä-Savon sairaanhoitopiirissä.

 

Yhdistystoiminta:

 • Mikkelin palveluskoirayhdistys ry:n hallituksen jäsen vuosina 2003, 2005 ja 2010 - edelleen, tiedottaja ja jäsensihteeri vuosina 2002 - 2005. Webmaster vuodesta 2010 - edelleen.
 • Mikkelin agilityharrastajat ry:n hallituksen jäsen ja sihteeri vuosina 2005 - 2007, webmaster 2007-2009.
 • Kurssit:
 • Koulutusohjaajakurssi 1 -osa 2005
 • Koulutusohjaajakurssi 2 -osa (agility) 2006
 • Koetoimitsijakurssi I -osa 2005
 • Koetoimitsijakurssi 2 -osa (PK -kokeet) 2006
 • Koetoimitsijakurssi 2 -osa (agility) 2007
 • Koetoimitsijakurssi 2 -osa (luonnetesti) 2010

 • Koirakakaroilla on suurehko ihmisten verkosto ympärillään. Siihen kuuluvat Maijan ohella Eero, Laura, Tiia, Karkki sekä Anna ja Markus.

  Vain Maija ja Eero asuvat koirien kanssa tässä talossa Mikkelissä. Nuoriso on jo omilla teillään. Isossa perheessä riittää kuitenkin pistäytyjiä ja juhlapyhisin Vuorikadun kodissa on yleensä iso porukka koolla.


   

  Minä vastaan koirien harrastustoiminnasta, eläinlääkärireissuista, ulkoiluttamisesta ja ruokkimisesta. Kiltti, mutta hieman höpsö Reino ja vilkas pikkuinen Rodo pääsevät satunnaisesti lenkille muidenkin perheenjäsenten kanssa. Vivaa ei jostain syystä kukaan muu kuin minä ja Laura oikein halua mukaansa :)! Lauran mielestä Vivan kanssa on erityisen mukava käydä juoksulenkillä, sillä se ohittaa muut koirat nätisti eikä pysähdy haistelemaan puskia vaan JUOKSEE!

  Viereinen kuva: hipsu.com.

  Päivitetty 07.04.2013